Tjejkväll

Publicerad 2014-08-17 23:19:39 i Allmänt,

Olle är på filmkväll med sina  mansvänner så Esther och jag har haft tjejkväll. Hon har mest sovit, så jag har skrotat runt och fixat lite. Bland annat möblerat om lite på kökshyllorna. Jag älskar ju alla mina gamla fyndprylar, men vissa har stått framme så länge att jag blivit tillfälligt trött på dem. Så fram ur skåpen åkte istället lite glasprylar:
Här är alltså mormors gamla plåtburkar, lite ärvda kristallglas och en fin karaff. Jag känner att det är mer än dags att måla om så jag slipper se den här gräsliga tapeten mer. Tror det blir bra med vitt här, så framträder nog trevliga saker bättre, det ser så rörigt ut med det där mönstret. Om andan faller på kanske jag handlar färg imorgon.

Annars har jag mest druckit te och ätit tryffelbrie framför tv:n. Det kändes lite höstigt ute med regnrusk och allt, så jag passade på att tända ett doftljus son luktar vita snöbär.

Just det, eftersom jag och min symaskin nu är de bästa av vänner har jag även ägnat mig åt att sy en liten dräkt till Esther. Slaktade en gammal t-shirt, så den är riktigt mjuk och gosig. Den är tänkt som en prototyp så att jag kunde testa att mönstret funkar innan jag sätter saxen i mitt dyra trikåtyg som jag har köpt. Jag har aldrig sytt nåt liknande innan heller, så lite övning skadade inte. Den blev hur som helst riktigt trevlig, dräkten. Det blev lite tyg över till en mössa också. Det är väl käckt när man kan återvinna saker?

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela