Här ligger man efter

Publicerad 2014-11-30 22:00:44 i Allmänt,

Ojojoj vad jag ligger efter i bloggandet, här får det verkligen bli bättring! Har inte orkat skriva faktiskt. Först kom Esther in i en riktig skitperiod där hon vaknade varje timme natten igenom, vilket är tortyr för en stackars mamma, och jag gick runt som ett skåp här om dagarna.
 
Då kände vi att vi var tvungna att styra upp detta så att det inte blir ett permanent tillstånd, så vi har infört ett fast schema för mat och sömn som vi följer på dagarna samt gjort lite andra åtgärder. Det har varit en del jobb med planering och så vidare för att få dagarna att gå ihop enligt planen, men resultatet är så värt det! Nu sover Esther från 19:30 till 07:30 i sin egen säng och i eget rum. Hon vaknar kanske någon eller några gånger framåt tidig morgon men då får jag henne att somna om i spjälsängen igen. Så skönt. Inatt har jag sovit så hårt och sammanhängande att jag har lite ont i huvudet, är inte van. Jag vaknade halv sex och var tvungen att gå in och kolla till lilla damen. Jag kanske skriver mer om sömnkuren som vi använt oss av om någon är intresserad av att läsa?
 
Sen jag skev sist har vi gjort allt möjligt faktiskt. För några helger sen var vi i Småland och hälsade på goda vänner och deras en månad gamla Axel, samt bakade pepparkakor och lussekatter med mormor, syster och Esthers kusin Ebba.
 
Förra helgen var jag iväg till Råviken utanför Borås och hade en trevlig reunion med ett gäng härliga mäklarklasskompisar. Vissa hade jag inte sett på ca ett år så det va ju verkligen kul. Vi åt tapas, drack vin och pratade hela kvällen. Även Johanna, som vi va oss, har blivit mamma sen vi såg sist.
 
Den här helgen har Olle varit iväg i Polen och jobbat så jag och E har roat oss själva. Igår kväll var vi iväg på glöggmingel i Västra Bodarna hos min ena chef. De har ett fantastiskt hus och de hade renoverat en hel del sen jag var där senast så det var kul att se. Esther verkade också tycka det var roligt med allt folk. Hon tyckte det var mindre roligt att åka i bilen dit, men då hade jag som tur var god hjälp av Mathilda och Daniel som visade Babblarna och lät henne leka med nycklar. På hemvägen däckade hon stenhårt så det var lugnt. 

Och idag har jag bland annat ägnat mig åt att försöka köpa lite ljusslingor och annat på Rusta, men det var så satans mycket folk att de hade fått anställa parkeringsvärdar som stod och vinkade omkring folk, så jag pallade faktisk inte att ge mej in och armbågas. 
Nu ikväll har vi vart på middag och glöggkväll hos Fläckis. Hon hade gjort en rödbets- och chevrepaj som var kanongod.
 
Ja, det var en liten snabbuppdatering. Nu ska jag dyka ner i sängen och hoppas att E sover lika bra inatt.

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela