Trots

Publicerad 2016-06-11 16:44:00 i Allmänt,

Ligger i trädgården och njuter av sol ena sekunden och huttrar nästa när solen går i moln. Googlar "hur hantera tvåårstrots" men tycker råden som finns på nätet är ganska tveksamma. En fråga som jag ställer mig är hur man ska kunna resonera med någon som skriker så högt i vredesmod att man själv får tinnitus och hjärnblödning på samma gång, vilket sker varje gång vederbörande inte får exakt som hon vill, eller när hon får exakt som hon vill. 
Här leker vi gonatt och gomorron. Jag blir omstoppad och Esther säger "natt älkling, sesemorron". Sen blir jag väckt och E säger morroooon med stor entusiasm. Sen gör vi det tusen gånger till. Jättekul så länge mamman ligger blickstilla med handduken över huvudet och inte rör sig, försöker jag däremot sätta mig upp brakar helvetet loss.


Imorse var vi på bageriet och handlade lite bröd, champagne, valnöt och nrännvin blev det idag. Samt några kanelbullar som vi ska bjuda morfar på när han dyker upp här i eftermiddag.

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela