Semester

Publicerad 2016-07-01 21:34:24 i Allmänt,

Äntligen äntligen äntligen!!! Den här semestern är SÅ efterlängtad. Har känt i flera veckor att jag orkar inte jobba en dag till (vilket jag även råkade säga till en kund häromdagen i ett ögonblick av ogenomtänkt spontanitet).

Har haft en sjuk vecka den här veckan, hetsig som sjutton men ändå kul. Och lyckad! Har fått in alla fem lägenheter (och redan hunnit sälja en av dem) där jag varit på kundmöten så augusti är ganska fulltecknad nu, vilket såklart är toppen.

Veckan har förresten varit sjuk även i andra avseenden, jag själv har inte varit speciellt kry men det har inte gått att ta hänsyn till helt enkelt. Åkte på en ordentlig förkylning efter midsommar. I tisdags upptäckte jag precis innan jag skulle på kundmöte att mitt Otrivin Comp var helt slut. Satt och pratade och kände bara mer och mer att jag inte kunde andas, samtidigt som rösten började checka ut mer och mer. Det är i sådana lägen man bara älskar att sätta sig i bilen och åka iväg till nästa möte. Sen dess har jag gått runt och kraxat som en hes whiskeykärring. Ska vara tyst i ett par dagar nu tror jag.

Nöjd men trött semesterfirare som behöver klippa luggen (saknar att se ut).

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela