Yoga, kött och spel

Publicerad 2014-07-31 00:42:36 i Allmänt,

Idag hade jag ju bokat in mig på Yoga, och det var betydligt jobbigare och mer utmanande än Pilatesen som jag var på igår. Blev till och med svettig (konstigt vore det väl annars med alla konstiga ställningar, trodde nästan det var ett skämt när kroppen plötsligt förvandlats till en knut). Kan verkligen tänka mig att man behöver gå ett par gånger för att lära sig ställningarna och komma in i flow och andning hit och dit. 

Nu ikväll har vi haft några vänner här på grillning, det satt fint med en ordentlig köttbit efter yogan kan jag lova. Det var ganska kallt att sitta ute så vi flyttade in när vi hade ätit klart. Det blev lite sällskapsspelande, Alias, och som vanligt när man spelar sällskapsspel blir alla osams (hehe).
Som Patrik sa: "Men Alexandra, vi spelar ju inte för att det är kul. Vi spelar för att vinna!"

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela