Långhelg

Publicerad 2014-05-31 17:00:46 i Allmänt,

I helgen har vi haft besök av farmor och farfar. Mestadels har vi varit hemma och tagit det lugnt och umgåtts, men har även hunnit med en liten utflykt till botaniska där vi spatserade runt och njöt av vackert väder. Fick även se det exklusiva och sällsynta näsduksträdet blomma, så det såg lite mindre ordinärt ut än vanligt. 
Här är gänget i Japandalen.

Olle fick som synes gå runt med paraply som en annan dåre, beroende på att Esther tvärtröttnade på att åka vagn och  måste ju skyddas från solen på något sätt. 

Idag har vi vart en tur i stan. Både Esther och jag har fått lite påfyllning i garderoben:
Ena hälften hade farmor och farfar med sig i present, och andra hälften fyndade vi på Kappahl idag när det var 25% rabatt. Till mig själv köpte jag ett par somriga, lagom trashiga jeans och några oversizade t-shirtar i vitt, grått och khakigrönt, färger som går fint ihop med babyspyor. Fick på mig jeansen i en storlek mindre än när jag shoppade senast så powerwalkandet börjar kanske ge resultat. Ett par dojjor fick jag också förresten. 

Nu har farmor och farfar åkt, Olle tar en powernap och så även Esther (fastklistrad på mig i sjalen som vanligt, den lilla känguruungen). Nu väntar jag på att de ska vakna så jag kan gå ut på en PW, regnet har visst blåst förbi och solen skiner så det finns väl inga ursäkter för att sitta och dega. Eller om jag ska svänga bort till gymmet.  Jag vill såklart komma tillbaka till min invägningsvikt, men försöker att inte stirra mig blind på en siffra eftersom jag även tänker bygga muskler. Istället är mitt huvudsakliga mål att komma i mina svarta levisjeans och kunna ha dem på mig smärtfritt. Undrar när det händer? Den som lever får se.

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela