Hallå i julefriden

Publicerad 2015-12-27 23:30:50 i Allmänt,

Vi kuskar land och rike runt och firar kan man säga. Hittills har vi varit i Jönköping, Nässjö, Eksjö och Köping. 
Dan före dopparedan var vi på uppesittarkväll i mamsen i Nässjö där det bjöds på en god buffé och bingolotto där vi som vanligt inte vann något.

Julafton var vi i Jönköping:
Tomten kom och vårt barn hade varit väldigt snällt. Dock tröttnade hon på öppningen efter sisådär tre, fyra paket och ville hellre leka med sakerna. Hon har fått ett Micki-kök, kläder, handväska, leksaksmat, grytor, doktorslåda, bondgårdsdjur, böcker, tågbana, duplo... En minikånken och en liten termos av sin friluftsfadder. Så fina saker, nu finns det att leka med!
På juldagen for vi till Eksjö och inkvarterade oss hos pappsen. Kvällen bjöd på lite partaj hos Mirjam, med spel, lekar och häng i baren som hennes pappa så ambitiöst byggt ihop. När övriga blev sugna på dikodans vid midnatt knallade jag hemåt och kröp ner hos familjen.

Dagen efter var det nämligen dags att styra kosan mot Köping. Även där hade tomten varit och lämnat paket som Esther plikttroget hjälpte till att dela ut:
Idag har vi varit på reashopping i Västerås. Jag handlade två par jeans, en blus, en poncho, en myströja och nagellack. Mörklila och guldglitter som blev denna juliga manikyr. Min hand vilar på min tjusiga julklappshandväska.
Vi har inte bantat idag direkt och efter att ha ätit sushi, prinsesstårta, plankstek och diverse snacks finns det inte så många andra alternativ än att vräka ner sig i soffan och se en film.


Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela