Lisebergspremiär

Publicerad 2015-05-02 22:03:03 i Allmänt,

Efter kosläppet kände vi oss sugna på att göra nåt mer så vi åkte till Liseberg. Tyckte först inte det verkade finnas så mycket för pluttisar som Esther, men det var innan hon satte full fart in i kaninhuset. Hon är ju oftast lite försiktig annars i nya miljöer men detta tyckte hon var helfestligt! Ännu bättre när det dök upp fluffiga kaniner som man kunde klappa på. Kaninlandet var succé så det var tur vi köpte årskort.

Eftersom Esther blev så förtjust i kaninerna köpte vi en gosedjurskanin som hon bar runt och kramade och pussade på. Hon lånade även ut den till en av de riktiga kaninerna så att även de fick prova att gosa lite.

Något åkande blev det inte, det var ganska långa köer till allt så det kändes rätt ovärt eftersom inte Esther är så intresserad än.

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela