Ja här blev det inte mycket gjort

Publicerad 2015-09-18 20:07:23 i Allmänt,

Nej den här veckan har väl vart allt annat än produktiv, måndag, tisdag och onsdag var jag dödssjuk, och igår och idag har även Esther varit dålig så vi har haft dubbel sjukstuga. Nästan tur i oturen att Esther var hemma för vi fick mail om att det går magsjuka på dagis. Ja, så det har inte blivit mycket gjort. Ett trevligt avbrott i sjukstugan var iallafall ett kundmöte där jag norpade en väldigt fin lägenhet mitt framför nosen på den största konkurrenten, det är ju alltid upplyftande. 

Nu sitter jag där jag förtjänar, i soffhörnet med en öl (kände mig för svag för att öppna en vinflaska), lite soft music, lägenheten är ganska städad, tvätten är tvättad och två par svarta brallor har fått sig en omgång ny svart färg i maskinen. Blir så less på svarta jeans som är grå efter en tvätt och så går man där och ser lite urtvättad ut. Nej, mörksvart ska det vara (och det är det nu, tacka vet jag textilfärg). Barnet sover och i köket står Olle och knådar ihop hamburgare. 

Har unnat mig ett par nya höstskor också:
Bästa sorten som funkar till allt. Tyvärr är ena skon lite för liten men de har lovat i affären att den ska töja sig så. Kan ju alltid ta ur den svindyra kalvskinnsulan med aktivt kolfiberlager och inbyggd mobiltelefon mm som man tydligen var absolut tvungen att ha enligt skoaffärstjejen, om köttsåren blir för djupa vill säga.

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela