Besök och bokmässa

Publicerad 2014-09-28 22:37:09 i Allmänt,

God afton bloggen! Nu är denna helg till ända. Vi har haft fullt upp. Esther farmor och farfar har varit här, så lilla damen har fått väldigt mycket uppmärksamhet vilket hon verkar uppskatta. Igår satt hon vid middagsbordet och höll hov i flera timmar, och åt som hon aldrig gjort förut. Hon gillade väl att vara en del i den trevliga gemenskapen kan jag tro.

Igår var vi på bokmässan och strosade runt. Det var första gången för mig. Mässa är ju alltid kul, jag hade hoppats på lite mer supererbjudanden kanske. Lite kändisar spanade vi in också. Plura, Katerina Janouch, Martina Haag, Björn Ranelid, Michael Dahlén, Malou... M.fl. Jag var mest förtjust i Emmaus monter (mvh loppisnörden), där hittade jag en hel trave med Elsa Beskow-klassiker. Jag har ju tänkt göra en hylla med klassiker till Esther. Nu var de tyvärr inte loppisprissatta, så det blev bara 3 böcker som följde med hem:
Alla tre för 110 kr.

Efter bokmässan var vi och fikade lite på Evas Paley:
Skönt att vila benen tyckte vi stora och skönt att få använda benen tyckte den lilla som sovit i bärsele hela mässan igenom.

Idag har vi varit och skaffat ny bilbarnstol till Esther. Stol nr 2 ska visst vara säkrare än babyskyddet så därför ska man helst byta så fort de är långa nog. Dessutom räknas kanske vårt bsbyskydd som krockat nu? Det blev ju ingen hård kollision så jag kan inte tänka mig att det blev nån åverkan på det men ja, man vet ju aldrig. Dumt att chansa på en så viktig grej. Vi slog till på Maxi-cosi mobi som det var ett bra erbjudande på.
Här sitter Esther i sin nya tron
Funkade fint att sova i också.
Hoppas vi kommer va nöjda med stolen. De är ju pissdyra så man är ju måttligt sugen på att behöva byta ut den. Men jag tror vi har gjort ett bra val.

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela