En vecka på jobbet

Publicerad 2015-02-21 21:56:51 i Allmänt,

Nu har jag jobbat i en vecka. Det har faktiskt vart riktigt roligt! Har redan hunnit med 6 kundmöten, och lite annat smått och gott, så det har vart fullt ös, på ett lagom sätt. Sen har jag ju väldigt bra kollegor, vi har kul och det gör ju mycket. Men det har också vart roligt att komma hem på eftermiddagarna och busa med Esther. Hittills verkar hon inte ha glömt mig.

Idag har vi vart på Sats och tränat, Olle har också kort där nu, så då kan vi gå samtidigt och lämna Esther på minisats. jättesmidigt, för då behöver ju inte hela dagen gå för att vi ska träna i skift. Annars har vi inte gjort så mycket. Organiserat i köksskåpen, lagat mat, och gjort raw food-bollar. Till mat blev det torskrygg med täcke av hackat ägg, pepparrot och skirat smör, och så potatis till det. Så jädra gott, och rätt enkelt. Rawfood-bollarna är som lite nyttigare chokladbollar, blev bjuden på det av min vän och kollega Mathilda för lite sen och tänkte testa själv. Jättegoda och enkelt att göra! Man bara mixar cashewnötter till mjöl, blandar i dadlar, kakao, kokosolja och kaffe i en matberedare och rullar sen till bollar i kokos. In i kylen en liten stund och sen är det klart! De fick MVG här hemma av både Olle och Esther.

Här kommer lite bilder:
Esther har blivit riktigt klädintresserad. Jag minns inte om jag skrev om när hon förra veckan hade satt på sig ett par trosor som en liten väst? Idag tog hon en matchande sjal och svepte på sig lite nonchalant.
Jackpot när man undersöker matkassen och hittar en liten macka...
Älskar kvistnejlikor! Så fina. Och så står de länge till skillnad från tulpaner till exempel.
Bästisarna

Förresten. Olle hävdar att E tog ett steg idag. Självklart när jag var i köket. Jag ställer mig tveksam tills jag sett det med egna ögon.

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela