Rawfood-glass

Publicerad 2014-10-26 22:34:43 i Allmänt,

Jag läste nånstans om rawfoodglass och bestämde mig för att prova. Det var väldigt smidigt att göra, man fryser bara bananer i bitar och sen mixar man dem med valfri smaksättning. Jag använde krämig kokosmjölk och jordnötssmör. Det blev faktiskt jättegott tillsammans. Det enda problemet var att jag blev sugen innan bananerna var helt färdigfrysta, så det blev mer som en smält glass. Jag rekommenderar att ni provar detta hemma.


Inte så vackert men smaskigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela