Vår lilla helg

Publicerad 2016-08-15 00:11:47 i Allmänt,

Den här helgen har vi hunnit med en hel del smått och gott här hemma faktiskt.
Till exempel fått upp en fönsterbräda i garaget a.k.a gästrummet. Det rummet är ju ganska tråkigt, så lite växter gör det iallafall inte sämre. Dessutom ser det ju trevligt och bebott ut utifrån om man kan tända nån liten fönterlampa i höst.

Såhär blev det, rummet i sig är ju inte på långa vägar klart än, utan ska göras iordning för att bli ett trevligt gästrum, förhoppningsvis snart.

Olle har kört iväg några säckar trädgårdsskräp till tippen, och så har vi rensat ogräs mellan stenarna på framsidan. Hade inte tänkt på att det skulle behövas tills jag en dag kom hem och insåg att grannens gräsmatta var på väg in över plattorna och att det vuxit upp ordentliga grästuvor och små miniträd och annat här och där.
Kan säga att det finns roligare saker man kan göra. Smått sugen på att asfaltera över alltihop.

Ja, ni ser högarna, och då har vi ändå bara tagit kanten. Det finns kvar att ta av om man säger så. I bakgrunden ser ni också våra nya höstblommor, två maffiga hortensior i en trevlig höstlig färg. Penséerna hade liksom gjort sitt nu även om de hängde i länge.
Sen har vi tagit tag i att bära upp en del prylar på vinden som stått och skräpat, och skruvat upp krokar i Esthers rum, de har väntat på montering ett tag. Små saker som ändå gör mycket för att det ska bli trevligt.

Vi har hunnit med lite roliga grejer också såklart. Igår till exempel bakade Esther och jag kakor till lördagsgodis. Dumlefyllda chokladkakor blev det, och det var en superhit trots att jag fick frångå originalreceptet en del.
Och idag var vi ute och provade Esthers balanscykel, vilket såklart var ganska kul, men roligare var att vi träffade en familj på andra sidan gatan som inte bara hade barn som var precis i samma ålder som Esther, utan även en studsmatta, sandlåda mm. Så där blir det säkert fler lekbesök.

Nähä, nu är det faktiskt sovdags. Tack och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann

Hej och välkommen till Storkgatan 4! Här bloggar jag, som är 27 år, om livet med vår lilla Esther som föddes den 19 mars 2014. Den här bloggen handlar om saker som vi hittar på, vardagsbetraktelser, inredning, och träning (för närvarande jobbet med att komma i form igen efter graviditeten). En och annan katt kan säkert slinka med också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela